Skip to main content


CAD Konsultation

Vi finns här för dig.

Swärd Consulting har lång erfarenhet av olika CAD uppdrag. Vi är i botten konstruktörer som har praktiska erfarenheter samt att vi under många år jobbat med att hjälpa företag att underlätta den dagliga CAD hanteringen.

Välkommen att ringa oss du med!

CAD Uppdrag

Vi utför även CAD uppdrag åt våra kunder, där vi hjälper er med olika typer av rituppdrag mm. Hör av Er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att höra hur vi kan hjälpa just Er. 

CAD Anpassning

Vi utför anpassningar i AutoCAD, AutoCAD LT, AutoCAD Mechanical samt Autodesk Inventor. Vi skapar mallar och kundanpassar ritmiljön med menyer och knappar för att få ett effektivare och mer strukturerat arbete. Vi kan även hjälpa er med arbetsmetodik och uppstyrning av rutiner och flöden. Vi kan även anpassa mallarna för integration mot eran dokumenthantering.

Hör av er till oss för att få mer information om vad vi kan göra för er eller om ni vill ha kundreferenskunder.

CAD Installation

Vi hjälper er med CAD installationer, oavsett om det är en singel licens eller komplexa företags licenser.

Vi utför installtions paketeringar som är fristående eller kombinerat med Er standard installations hanterare, ex software center mm. Vi nyttjar oftast standard paketeringar från Autodesk kombinerat med egna skript.

Frågor eller funderingar?